Kesäkuu

Kuun ensimmäisenä päivänä vei tiemme kampaajalle, mistä poistuin yllättäen niskasiilin kanssa. Hupsis. Tukka on hirmuisen kiva ja vaikka sitä aina miettii sitä tulevaa kasvatusprojektia, niin nyt päätin antaa mennä! Lisäksi sävytimme siilini naapurin kanssa eräänä iltana. Väri oli hauska kokeilu, jota en kuitenkaan jaksa ylläpitää. 😄 Ennen juhannusta iskimme minulle vielä mustikkamössön päähän ja saimme hiusteni latvat violeteiksi!

Vietin useampaankin otteeseen aikaa ystävieni luona ja nautin heidän 8kk ikäisen kääpiöpinserinsä seurasta. Sekä toki ystävienikin seurasta! Heillä on helppo olla ja koen oloni rakastetuksi heidän seurassaan. On ihanaa, kun toisille mennessä tietää voivansa olla kuin kotonaan ja saa olla juuri sellainen kuin on. Ystäväni kanssa on helppo puhua kaikesta ja hän on minulle aivan käsittämättömän rakas. Luovuttaisin vaikka toisen munuaiseni hänelle.

Rakastuin siskoni ja hänen miehensä pitbullin pentuun ja oma koirakuumeeni senkun jatkoi kasvamistaan. Miten söpö voi pieni rääpäle olla. Ja miten hauskalle voi pennun tassut tuoksuakkaan. Ihana tapaus! Kuukaudesta meni useampi tunti pentua lällyttäessä. On myös ihanaa tuntea olonsa kotoisaksi siskon ja hänen miehensä luona.

Kävin naapurin muijan kanssa Alppiruusupuistossa, söin munkkia kalliolla ja hipsin Prismassa sushibaariin hamstraamaan liikaa ruokaa. Ja päädyin syömään sitä kuntosalin eteen. Fitness life chose me.

Lisäksi vietimme yhteisen ystävämme kanssa paljon aikaa ja koin suurta onnea siitä, että nämä naiset ovat tulleet tänä vuonna isoksi osaksi elämääni!

Eikä pidä toki unohtaa sitä, kuinka huolehdin välillä naapuriystäväni koirasta ja hän puolestaan minun lapsistani. Niin ja kiikutti hän minulle yhtenä iltana colaakin, koska minun teki sitä mieli. 🙈

Siivosin parvekkeen, kahdesti. Laitoin kukkia ja totesin siitä saavan oikein kivan hengailupaikan. Ystäväni löysi minulle nettikirppikseltä pöydän ja antoi kolme amppeliviritystä käyttööni. Lisäksi hän metsästää minulle käytettyjä terassilaattoja. Rakas, ihana tyyppi!

Vietimme piknikiä Seikkailupuistossa kivalla porukalla ja oli ihan mahtavaa viettää aikaa niin normaalisti. Eräänä perjantaina taasen päädyin yllättäen yhden ystäväni ja hänen jenginsä kanssa Linnapuistoon. Innostuin slacklinesta ja aloin harkitsemaan tarvikkeiden ostoa. Uusi harrastus on aina hyvä!

Näin ystävääni teiniajoilta ja oli ihana huomata miten helppoa yhdessäolo edelleen on. Istuimme teinityyliin nurmella joenvarressa ja kävimme läpi kuulumiset lähes parin vuoden ajalta syöden tacoja ja jäätelöä. Ympärillä pyöri väkeä ja kesäilta tuntui siltä miltä ne ennen koronaa tuntuivat.

Näimme työporukalla livenä ensimmäistä kertaa sitten nykyisessä työpaikassa aloittamiseni! Oli kiva nähdä ihmiset ihan saman pöydän ääressä läppärin näytön sijaan. Vietimme erään perjantain Crane22:ssa syöden ihanan lounaan. Toivottavasti kesän jälkeen voimme välillä jo työskennellä porukalla toimistollakin!

Päädyin shoppailemaan uutta pyykinpesukonetta edellisen alettua käryttää niin, että pelkäsin sen syttyvän palamaan. Sammutettuani koneen kesken ohjelman, kauhoin märät vaatteet Ikean kassiin ja raahasin lapset, sekä pyykit äidilleni. Vitutus oli niin suurta ja kyllästyminen koko elämään tapissa, että olisin ollut valmis pakkaamaan laukut ja häipymään maasta. Mutta.nyt on uusi pesukone!

Sitten oli vielä se juhannus, mutta se ansaitsee ihan oman postauksensa! 😁

PLUS: Sain koronarokotteen!

4 thoughts on “Kesäkuu

  1. 😂

   Kyllä sitä itselläkin nyt tuntuu tuo letti huomattavasti ohuemmalta, mutta uusiutuva luonnonvara. 😁

   Parveke tai terassi tuo kyllä kivasti lisää tilaa kesällä!

   Like

  1. Pussi pakastemustikoita, joiden annetaan sulaa. Sitten ne laitetaan siivilän läpi kippoon ja sekaan hoitoainetta. Siinä suhteessa kummosen mössön haluaa. Lopulta sekotus levitetään hiuksiin, kietastaan kelmua ympärille ja itse laitoin vielä pyyheliinan koko komeuden päälle. Annetaan vaikuttaa 1-4 tuntia ja pestään sen jälkeen hiukset normaalisti. 😊

   Värjäämättömään hiukseen antaa vähän hopeaan vivahtavaa sävyä, vaalennetuista hiuksista voisi kai saada oikeasti violetit. 😁

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s