Elämä on ihan hyvää

Istuin läppärin ääressä. Yhtäkkiä se iski; elämä on juuri nyt ihan hyvää. Ei täydellistä, mutta hyvää.

Ikävä reissussa ollutta eksää kohtaan oli vielä rinnassa, mutta se ei musertanut alleen. Olin edellisenä iltana viestitellyt toisen kanssa ja onni siitä yhteisestä siteestä, joka välillämme edelleen vallitsi, toi lohtua. Toinen on yhä rinnalla. Sanoo huolehtivansa lapsistani, kun minulla on menoa. Muistuttaa, että voin pyytää mitä vain.

Elämäni on yhtäkkiä täyttynyt ihan mielettömistä tyypeistä. He ovat tulleet kivaksi lisäksi vanhojen rakkaiden ystävien rinnalle ja olen vuosien tauon jälkeen saanut ihan oman possen! En ole enää yksin.

Entinen aviomieheni voi asentaa uuden pesukoneeni ja kiivetä katonrajaan repimään patteria valittavan palohälyttimen pois, ja seuraavana päivänä ystäväporukan jätkät voivat laittaa sen takaisin.

Ystäväni kutsuu kylään voidaksemme viettää terapiahetken purkaen naisten tapaan kaiken toisillemme. Siskoni laittaa viestiä ja sanoo ymmärtävänsä täysin sen hetkisen fiilikseni. Toinen ystävä tuo minulle viherkasvin keskellä yötä ja toinen kiikuttaa tyttärensä vanhat vaatteet kuopukselleni.

Yksi kysyy keskellä yötä, että olenko jo nukkumassa ja kun en untenmailla ollessani vastaa, hän kehuu hyväksi tytöksi. Yksi tuo minulle mätiä, koska olen aiemmin kironnut unohtaneeni sen meidän juhannuspöydästä. Yksi kysyy haluanko omaa aikaa, jos hän vie tyttöni puistoon. Yksi on aina tukena viestin päässä ja sanoo, ettei koskaan jätä minua.

Uskomattomia, uskomattomia ihmisiä. ❤

Jotain olen minäkin tehnyt oikein, kun olen heidät rinnalleni saanut.

2 thoughts on “Elämä on ihan hyvää

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s