Rakkaudesta

Uskon siihen, että asioilla on tarkoituksensa. Me kohtaamme tietyt ihmiset tietyssä vaiheessa elämää, tietyistä syistä. Osa käy vain täyttämässä tarkoituksensa ja jää sitten pois elämästämme, osa tulee jäädäkseen ja kulkee vierellä rakastaen hamaan tappiin asti.

Oikeasti se, että sinulla on ihmisiä joita rakastat ja jotka rakastavat sinua, on ainoa asia millä on väliä. On se sitten ystävien, kumppanin tai perheen välistä, tärkeintä on, että sitä rakkautta on. Ja minulla on sitä paljon sekä annettavaksi, että myös ympärilläni itselleni saatavaksi.

En pidä minulle rakkaita ihmisiä itsestäänselvyyksinä. Jos kohtelet minua hyvin, minä kohtelen sinua hyvin. Jos kuuntelet kun minulla on murheita, minä kuuntelen kun sinulla on murheita. Paijaan päätä ja otan kainaloon, kun sitä kaipaat. Painaudun kiinni sinuun itse sitä kaivatessani.

Välillä koen yksinäisyyttä, kai kaikki meistä. Samalla tiedän olevani todella onnekas kaikista ympäriltäni löytyvistä ihmisistä. Tiedän, että apua tarvitessani saan sitä. Jos päätän pakata laukkuni ja ilmestyä jonkun oven taakse, tiedän pääseväni sisään.

Rakkaus kaikissa muodoissaan on tärkeintä mitä on. Sen avulla ihminen voi selvitä aika monesta.

2 thoughts on “Rakkaudesta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s