Maalaaminen tuli jäädäkseen

Kaikki alkoi tarpeesta saada olohuoneeseen taulu. Hankin tarvikkeet, ryhdyin hommiin ja hurahdin.

Puuilosta löysin eri kokoisia taulupohjia, perus akryylimaalit, sekä erilaisia ja eri kokoisia pensseleitä. Netistä katsoin erään bloggaajan videopätkiä ja kuvia hänen maalausharrastuksensa aloittamisesta, ja ryhdyin kokeilemaan.

Tähän mennessä olen saanut olkkariin kaipaamani taulun, tehnyt yhden esikoisen huoneeseen päätyneen kokeilun, maalannyt ystävälle syntymäpäivälahjan, toiselle ystävälle hänen rakastamansa auringonlaskun, eksälle oman taulun ja siskolle kaksi. Yhden ystävän tilaustyö oli ehdoton lempparini. Hän kertoi toiveensa ja minä sain toteuttaa sen kuten halusin. Työn valmistuttua itkin. Olin saanut siihen kaiken ja purkanut näkyväksi tuntemiani asioita.

Tauluissani on täysin abstrakteja teoksia, maisemakuvia, sekä joitakin esittäviä kuvia. Yhteistä kaikille on se, että olen päässyt kokeilemaan uusia juttuja. Olen saanut toteuttaa itseäni ja nautin siitä suunnattomasti.

Parasta on, että pensseliin voi tarttua koska vain. Maalin kerrostaminen, sormien likastaminen ja kunnon väreillä sotkeminen on terapeuttista. Tämä harrastus tuli jäädäkseen.

Ystävälleni tekemä taulu
Ystävän syntymäpäivälahja
Siskon taulut

Olohuoneen taulu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s