Somejulkkis, sut tunnistetaan

Itsehän olen todella pieni tekijä sosiaalisessa mediassa, mutta siitäkin huolimatta minut tiedetään tietyissä piireissä ja tietyillä alueilla. Jotkut tietävät minut blogini takia, mutta suurin osa tuntee minut instagramista. Ja tänä vuonna heräsin siihen, että minäkin olen somevaikuttaja. Pieni sellainen, mutta noin 1500 seuraajan takia olen kuitenkin. Tekemisilläni ja sanomisillani somessa on väliä. Olen esimerkki muille ja tuon viittomakieltä ja viittomakielistä kulttuuria tutuksi yleisölle. Haluan olla siinä varovainen, koska minä olen ulkopuolisena astunut viittomakielisten maailmaan.

Teen instassa juttua josta pidän ja teen sitä oman aikani mukaan. En haali seuraajia, eikä minulla ole strategiaa sivuni kasvattamiseksi. Teen omaa juttuani ja jos muut pitävät siitä, niin kiva. Hiljalleen niitä seuraajia on kuitenkin kertynyt ihan kiva määrä. Etenkin, kun en ole kaikista aktiivisin somettaja. En siis ole minkään sortin vaikuttaja, koska sitä suuresti haluan. Se on sivutuote.

Youtubessa yhden videoni katselukerrat ovat ylittäneet 10 tuhannen rajan ja se oli kyllä asia, joka tiputti meikäläisenkin leuan ja sai lähes hieromaan silmiä. Jokunen ihminen tosissaan seuraa minua ja aika moni toden totta tietää minut. Se on ajatus, joka sekä riemastuttaa, että kauhistuttaa.

Kun lapseni hoitopaikasta kuulin, että minut oli tunnistettu, tajusin jälleen kerran sen, että joku seuraajani saattaa tunnistaa minut missä vain! Se on jotenkin hassua, koska olen ihan tavallinen tallaaja. Kerran minut on pysäytetty kadulla ja joskus olen saanut viestiä, jossa minut kerrotaan nähdyn jossakin. Ne ovat hetkiä, jotka aina yllättävät, mutta ihan positiivisesti! Kuitenkin ajatus siitä, että joku kaupassa saattaa seurata videoitani tai lukee blogiani, on hauska.

Minua saa tulla kiskomaan hihasta ja kanssani saa tulla kyllä juttelemaan ihan livenäkin! Ei tarvitse odottaa kotiin asti laittaakseen vasta jälkikäteen viestiä. 😁

4 thoughts on “Somejulkkis, sut tunnistetaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s