RANDOM part. 20156

Paljastukset ja palaset kirjoittajasta tuppaavat kiinnostamaan kerta toisensa jälkeen, joten päätin koota tällaisen random-postauksen omista jutuistani teidän iloksenne!

Voin suukottaa ystäviäni, jopa suulle. Olen muutenkin todella kova koskettamaan, mutta olen myös aika hyvä lukemaan toisia ja sitä ketä voi koskea ja miten. Minun on myös helppoa sanoa toiselle, että tämä on rakas ja osoitan välittämistä automaattisesti kosketuksella. Nämä tulevat minulta luonnostaan.

Kiinnyn hoitolapsiin. Kutsun näitä hyvinkin nopeasti muruiksi ja minusta on hauskaa löytää työkavereita, jotka käyttäytyvät samoin. On myös aivan ihanaa kuulla jonkun lapsen sanovan: “Mä tykkään Idasta.” Tai kun lapsi kapsahtaa jalkoihin osoittaen siten kiintymyksensä, kun sanoja ei löydy. Otan mielelläni lapsen syliin tai silitän tämän päätä. Lapsien tulee saada kokea itsensä nähdyiksi.

Osaan nauttia tavallisesta arjesta ja tavallisista asioista. Nykymaailmassa monet tuntuvat etsivän koko ajan kiksejä jostakin, ovat rauhattomia ja sitten ihmettelevät mikseivät ole onnellisia. Ei tyytyväisyys lähde jatkuvasta jännityksen etsimisestä, sillä hajottaa vaan pään. Elämä on arkea. Koita tottua siihen. Löydä ilo teehetkestä ystävän kanssa tai puhtaista lakanoista, joihin pääset nukkumaan. Elämä koostuu niistä pienistä, tavallisista hetkistä.

Omistan toistakymmentä paria villasukkia. On eri värisiä, eri varren mitoilla varusteltuja ja eri paksuisista langoista tehtyjä. Kuljen niissä syyskuusta huhtikuuhun päivittäin. Sitten toukokuussa jos kelit sallii, niin luovun niistä ja kuljen ilman elokuun loppuun asti. Paitsi jos on viileät kelit. Sitten voin kulkea villasukissa kesälläkin. Shortsit ja villasukat on ihan hyvä match.

Kerran alushousuja ostaessani lähetin ystävälleni viestin, että mitä kokoa persukseni hänen mielestään on. Arvoin kahden koon välillä ja halusin kuulla hänen mielipiteensä. Sain vastauksen nopeasti ja hän oli täysin oikeassa koon suhteen. Pienempi oli passeli.

Kesällä juon teetä yleensä aamulla ja se riittää, kun taasen talvella lipitän kuppitolkulla erilaisia teemakuja ja -lajeja. Parhaimmillaan päivän aikana menee varmaan viisikin kuppia teetä. Minusta on ihanaa ottaa iso teekuppi vierelleni ja hörppiä siitä hissuksiin samalla, kun olen esimerkiksi läppärillä.

Haaveilen jonain päivänä omistavani viidakollisen viherkasveja. Olisi ihanaa jos koti olisi täynnä erilaisia peikonlehtiä ja kultaköynnöksiä, pieniä puita ja kaikkea vihreää. En kuitenkaan pidä kaktuksista. Jostakin syystä ne eivät viehätä minua laisinkaan. Haluan kasveissani olevan kunnon lehdet.

Rakastan Tarot-kortteja ja horoskooppeja. En usko niiden sanomaan 100%, enkä alkaisi elää elämääni sen mukaan mitä kortit esimerkiksi sanovat. Kuitenkin ne usein resonoivat ja esimerkiksi Jennan tekemistä korttien nostoista olen saanut vahvistuksia tietyille asioille, voimaa kohdata vaikeitakin asioita ja kortit ovat antaneet uskoa tulevaan. Onneksi ympäriltäni löytyy samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voin keskustella näistä!

Puran tunteitani kirjoittamalla ja musiikkia kuuntelemalla. Olen juuri se leijona, johon pätee sanonta siitä, että antaessani sinulle jonkin kappaleen kuunneltavaksi, kuuntele se! Se paljastaa jotakin siitä miltä minusta tuntuu, tai jokin siinä on kolahtanut minuun, tai sitten sen sanoma sopii sinuun/meihin.

Haluatko sinä paljastaa jotakin itsestäsi?

4 thoughts on “RANDOM part. 20156

  1. Ahh…tuo biisijuttu…myös mulle biisien sanat on tärkeitä ja olen muutaman vaivaantuneen hetken kokenut, kun joku ihminen on kuunteluttanut jotain biisiä, jonka “sanoma” on tiukkaa tavaraa minulle, kun taas kuunteluttajan näkemys onkin ollut vain joku tietty hieno sointukulku tai kitarariffi. Siinä on kiemurrellut vaivaantuneena, että voi apua onko tuolla tyypillä tämmöisiä fiiliksiä minun suhteeni, kunnes onneksi keskustelun myötä on sitten paljastunut se, ettei ko. ihminen voisi vähempää välittää lyriikoista, on innoissaan vaan teknisistä jipoista 😀

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s