Ei ole kirjotuttanut

Blogissa on ollut viime aikoina hiljaisempaa. Maailmalla tapahtuu kaikenlaista, mutta omassa elämässä on suhteellisen tasaista ja elo on onnellista. Ei ole ollut oikein mitään sanottavaa ja keskeneräiset luonnoksetkaan eivät ole herättäneet halua viimeistelylle.

Näin maaliskuussa lisääntyvä valo tuntuu ihanalta, mutta jäinen maa saa kaipaamaan ihan tosissaan kesää. Onko tämä talvi tuntunut jotenkin tavallista pidemmältä, vai onko kevään ja lämpötilojen nousun odottelu aina yhtä tuskaista? Aurinkoiset päivät kuitenkin nostavat fiilistä.

Keskittymiskykyni on edelleen ollut välillä aikamoisen hukassa. En ole keksinyt syytä tälle levottomuudelle jota etenkin yksin ollessani koen. Maalaaminen ja kirjojen lukeminen on ollut vähäistä viime aikoina, muttei kuitenkaan kokonaan poissa kuvioista. Päässä vilisee lista tehtävistä asioista ja pysähtyminen yhden asian äärelle on välillä vaikeaa.

Jonkin sortin kevätväsymyskin on kai kyläillyt luonani jo tovin, tai sitten tämä on vain nykyinen vireystilani. Unta riittää niin öihin, kuin päiväuniinkin. Toki kohdallani krooniset sairaudetkin voivat aiheuttaa väsymystä, mutta unohdan sen aina. Endometrioosista lukiessa voi törmätä “väsymys”-sanaan oirelistassa, en vain jotenkin koskaan ajattele sen koskevan minua. Hassu ihmismieli.

Ensi viikolla aloitan taas sijaistamisputken eräässä päiväkodissa ja vähän kaunistuttaa jo valmiiksi ne 6.30 alkavat työpäivät. Ajatuksenjuoksuni voi olla hidasta niinä päivinä. Haha.
Mitään erityisen järkevää asiaa ei blogipostaukseen nyt tullut sisällytettyä, mutta jotain piti päästä sanomaan.

Toivotaan, että pian saadaan kaivaa tennarit esiin ja päästään käyttämään kevättakkeja!

4 thoughts on “Ei ole kirjotuttanut

 1. Kevät 🙂 Naurattaa ajatus tennareista, kun katsoo omasta ikkunasta ulos, lumipenkka ylittää ikkunan alareunan! Soittelin rysälässä asuvan ystävän kanssa viime viikolla ja kun oma ulkomittari näytti -17, kaveri hehkutti miten kirsikankukat alkaa olla nupuillaan ja lämpöä PLUS 17!!

  Liked by 1 person

  1. Oi, mä odotan sitä kun kotikadun kirsikkapuut alkaa kukkia!

   Täällä on osat teistä jo täysin sulat, mutta osaa peittää 10 sentin jääkerros. Sitä odotellessa, että lahti sulaa ja sen kimmellystä pääsee taas katsomaan. 😍

   Like

 2. Odotan myös kevyempien kenkien käyttöä ja takkien….no olen siirtynyt kuitenkin jo kevyttoppiksiin, korjasin muut kunnon talvitakit talvisäilytykseen vaatehuoneeseen. Rakastan niin kevättä…paista kunnolla aurinko ja sulta loputkin lumet…

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s