Maaliskuu toi auringon ja koronan

Maaliskuussa vein autoni jälleen huoltamolle. Se kosla on päättänyt nyt todenteolla lahota ja olen ollut aivan valmis myymään sen romumetalliksi. Ikävä vaan kun tässäkin kuussa olen tarvinnut sitä päästäkseni töihin. Onneksi tämänkertaisen vian takana oli aiemmin vaihdettu lambda, joka olikin susi. Takuu korvasi siis kaiken, enkä maksanut penniäkään koko hommasta. Kerrankin näin. Nyt toivon ettei autosta hajoa vuosiin mikään!

Tatuointini värittämistä jatkettiin ja ensi kuussa menen taas Joelille. Tykkään kuvasta aivan älyttömästi, enkä malta odottaa sitä, että se on valmis! Kunhan tämä kuva on saatu valmiiksi, niin voidaan aloittaa reiteen tulevan kuvan suunnittelu. Olen onnellinen siitä, että ainakin kaksi seuraavaa kuvaani ovat taas mustavalkoisia ja yksinkertaisia, sillä ai taivas miten kipeä iho onkaan isomman alueen värittämisen jälkeen. Haha.

Katsoin Nainen talossa toisella puolen katua kuin nainen ikkunassa-sarjan Netflixistä. Nimihirviöstään huolimatta se oli mielestäni hyvä! Viimeiset kaksi jaksoa katsoessani lähetin miehelle viestiä, että tää on ihan hirvee ja ai kamalan kamalan kamala. Jatkossa jätän jännäreiden yksin katsomisen pois laskuista. (Okei, en usko tähän itsekään.)

Laittelin viestiä vakuutusyhtiöön, notta saiskos sitä vuosien rahan heille syytämisen jälkeen vesivahingon jälkeen jotain silleesti niinkuin itsellekin päin. No en saanut. Vesivahingon laajenemisen estämiseen käytettyjen lakanoiden ja pyyhkeiden pesuttamisesta syntynyt summa oli kiitettävä, mutta omavastuu vielä suurempi. Ja koska saimme vuokrahyvitystä 40% niiltä 15 päivältä joina kotona ei voinut asua, niin vakuutusyhtiölle se tarkoitti sitä, että kaikki on kuitattu ja jos jotain saan, niin 22€ koko hommasta. Kiitos tästä. Teki mieli irtisanoa jokainen vakuutus. En uskaltanut.

Aloitin työt minulle uudessa yksikössä. Useamman viikon lomasijaisuuksien hoito pienessä päiväkodissa paljastui kivaksi keikaksi. Aina jännittää mennä uuteen taloon, mutta onneksi useimmiten paikat paljastuvat ihaniksi ja henkilökunnat kivoiksi. Sain jälleen aloitettuani palautetta siitä miten minä tartun toimeen ja hoidan hommat noin vain uudessakin ympäristössä. Tähän totean aina, että avustajana minua on viskottu niin paljon sinne ja tänne, että olen tottunut tarttumaan työhön. Olen monesti ollut se jokapaikanhöylä, se joka hoitaa työt siellä missä tarvitaan. Kivaahan se toki aina on saada siitä kiitosta ja kuulla, että ammattitaito näkyy!

Maaliskuussa myös korona tuli kylään. Koululainen sai positiivisen tuloksen kärsittyään kaksi päivää päänsärystä ja väsymyksestä. Minä aloin saada lieviä oireita esikoisen testin jälkeisenä yönä ja parin päivän päästä sain myös vahvan positiivisen tuloksen. Kuopus seurasi perässä muutaman päivän päästä. Oireina minulla oli pää- ja lihaskipu, pahoinvointi, aaltoina tullut palelu ja välillä iskenyt hikoilu, väsymys, sekä nuha ja yskä kurkkukipuineen. Lisäksi endometrioosi alkoi oireilla lääkityksen läpi, juuri kun se oli rokotteiden jäljiltä tasaantunut.
Yksi oma oire oli myös jäätävä vitutus. Kaikki työ- ja vapaa-ajan suunnitelmat kaatuivat viikoksi. Lisäksi väsymys oli välillä sitä tasoa, etten jaksanut edes Netflixiä katsoa.
Oli myös ihan kamalaa, kun toinen toi oven taakse pizzaa, kukkia ja kauppakassit, enkä voinut edes halata. Kun on tottunut viettämään vähintään viikonloput toisen kanssa, ja nyt meidän ja lasten yhteiset suunnitelmat kaatuivat, se tuntui todella pahalta. Onneksi nykyään saa helposti pidettyä yhteyttä ja rakkaat ihmiset toivat oven taakse ruokatarvikkeita ja kukkia, niin olo ei ihan koko ajan ollut niin kovin yksinäinen! ❤

Maaliskuun lopulla myös perheemme pienin täytti 7 vuotta! Tuntuu jotenkin ihan uskomattomalta ja samalla mahtavalta, että tytöt on jo niin isoja, että ovat ensi vuonna molemmat koululaisia. Kesällä olen sitten ollut jo 11 vuoden ajan äiti, nyt olen ollut jo 7 vuoden ajan kahden lapsen äiti. Parasta! ❤

Kaikenkaikkiaan maaliskuu tuntui hyvältä. Elämä tuntuu asettuneen uomiinsa ja olen saavuttanut jonkinlaisen sisäisen rauhan. Kaikki järjestyy ja asiat menevät niinkuin niiden kuuluu. Edelleen tosin koronan jälkiä löytyy, kuten tukkoinen nenä, väsymys ja välillä iskevä huono olo. Eiköhän niistä kuitenkin ajan kanssa päästä.
TERVETULOA HUHTIKUU!

4 thoughts on “Maaliskuu toi auringon ja koronan

    1. No nyt se on sairastettu. Tosin toisen variantin voi napata ilmeisesti hyvinkin nopeasti, joten ei tässä sillä tavalla turvassa ole.

      Onneksi on paljon kivoja juttuja elämässä. ❤

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s