12 kysymystä kesästä.

Minnean muruja heitti minulle haasteen, joka oli niin kiva, että mietin siihen tarttumista jo ennenkuin luin nimeni! 😄

Nyt kun kesäkelit hellii ja kesätekemiset on päästy aloittamaan jo toukokuussa on hyvä vastaillakin kesäkysymyksiin. Juuri viikonloppuna juteltiinkin, miten sitä on ihan sekaisin mennyt tästä lämmöstä ja meinaa vallan unohtaa, että ollaan vasta toukokuussa.

Viikonloppuna miehet sai mökin piharakennuksen valmiiksi, me naiset (pääasiassa) maalasimme sen ja maalin tahrimat lapsetkin sai pestyä itseään mökkirannassa pulikoidessaan! Että kyllä se kesäfiilis väkisinkin tulee!

Mutta nyt niihin kysymyksiin ja vastauksiini.

 

1. Lippis vai lierihattu?
Lippis. Löysin pari vuotta sitten täydellisen, keltaisen lippiksen. Useimmiten minut kuitenkin näkee värikkäässä huivissa.

2. Pehmis vai jäätelöpallo?
Apua. Useimmiten pallo. Mutta kyllä kerran kesässä on haettava Naantalin rannasta pehmis! 🍦

3. Herneet vai mansikat?
Mansikat. Mutta tykkään kyllä herneistäkin! 🍓

IMG_20180527_082826_698.jpg

4. Palju vai järvivesi?
Palju. Onkohan koskaan tullut järvessä uitua? Jos meri olisi vaihtoehtona, niin valitsisin ehdottomasti sen, mutta nyt otan tuon paljun.

5. Grilliherkut vai kesäkeitto?
Grilliherkut, koska se voi sisältää mitä vain! Siltikin rakastan kesäkeittoa ja sitä on äidin kanssa tehtävä vähintään kerran kesässä.

6. Mökki vai teltta?
Mökki. Olen minä teltassakin nukkunut monta kertaa. Ennen lapsia me mökillä ollessakin yövyttiin miehen kanssa teltassa. Oli kiva kihnuttautua miehen kylkeen hakemaan lämpöä yöllä nukkumaan mennessä, mutta aamulla hikisenä herääminen olikin sitten ihan oma juttunsa. 😄

7. Varjo vai auringonpaiste?
Auringonpaiste. Kyllä minä useimmiten siihen itseni parkkeeraan. Jos on oikein kuumaa, niin hivuttaudun puoliksi varjoon niin, että kintut on kuitenkin auringossa. 😄 Kroppani ikävä kyllä on ajanmyötä alkanut kärsiä liiasta lämmöstä ja siksi nykyään täytyy juoda riittävästi, mussuttaa suolaa ja hakeutua välillä sinne varjoonkin.

IMG_20180513_192907_277

8. Kesäsade vai kesätuuli?
Kesätuuli! Nyt kun lämpötilat on huidelleet siellä +22 – + 28, niin on tuuli ollut toisinaan oikeinkin mieluisa!

9. Lavatanssit vai festarit?
Festarit. Lavatansseissa olen käynyt joskus lapsena, festareistakin on aikaa. Silti festaritunnelma vetää minua enemmän puoleensa.

10. Roadtrip vai riippukeinu?
Riippukeinu. Ainakin tänä kesänä! Juuri tänäkin viikonloppuna köllöttelin riippukeinussa! 😄

IMG_20180527_082221_833

11. Hiirenkorvat vai syreenintuoksu?
Oi. Kevään ekat hiirenkorvat ovat kyllä niin ihania! Mutta nyt kukkivien syreenienkin tuoksu on vallan huumaava. Voiko sanoa, että molemmat?

12. Mato-onki vai golfmaila?
Mato-onki. Olen aina pitänyt kalastamisesta ja nuorempana viettänyt paljonkin aikaa pappani mukana kalassa! Minigolfia on toki toisinaan kiva pelata, mutta en ole perinyt isoisäni golftaitoja. 😊

 

Minusta olisi kiva lukea vastaukset näihin kysymyksiin ainakin teiltä kanssabloggaajiltani:

Hallamaa

Pöpelikössä

Outi’s life

Kohtisuora

15 thoughts on “12 kysymystä kesästä.

Leave a comment