Meikkirutiinini.

Minä tykkään meikata. Käytän meikkiä monesti arjessakin. Voin kyllä poistua kotoa meikittä, eikä oloni ole vaivaantunut, mutta tykkään meikillä korostaa parhaita puoliani. Ja kun on vähän meikkiä, antaa muillekin vaikutelman siitä, että on nähnyt vähän vaivaa itsensä eteen ja ehkä vähän hemmotellutkin itseään!

Tykkään katsoa instassa meikkivideoita, ja monesti lopputulokset ovat kauniita. Silti mielestäni vähempi on parempi, enkä ymmärrä miksi kauniin, hyväihoisen naisen täytyy laittaa 3-5 eri ainetta iholleen. Oikea ihonsävy, pisamat ja tavalliset “kauneusvirheet” peitetään ja korvataan pulloista tulleilla. Kulmat tehdään ihan uusiksi, eikä luonnollisista kulmakarvoista ole tietoakaan. Ymmärrän kyllä silmämeikin kimalluksineen ja huulet rajauksineen. Mutten sitä iholle tehtävää maalausoperaatiota. Mutta ei minun tarvitsekkaan, koska nyt esittelen omat meikkaustarvikkeeni ja sen hyvin luonnollisen perusmeikkini.

Tässä kaksi esimerkkiä:

IMG_20180904_095224_358.jpgPerus meikkipohja, kulmien vahvistus, hieman ruskeaa luomiväriä ja mustaa ripsiväriä, sekä huulille huulirasvaa.

IMG_20180904_094626_989.jpgPerus meikkipohja, vahvistetut kulmat, mustaa rajaustussia yläluomiin ja valkoista kynää alaluomille, sitten ripsiväri ja huuliin huulirasvaa.

 

IHOLLE

Aqualan Plus

Tämä perusvoide on kaikista paras iholleni. On mulla ollut Yves Rocherilta kosteuttavaa seerumiakin käytössä ja talvella kuivalle iholle sellainen oli perusrasvan lisäksi kyllä tosi kiva. Saatan hankkia sellaisen tulevallekin talvelle.

Lumenen CC-voide

En käytä peitekyniä. En piilota sen kummemmin mahdollisia tummia silmänalusia tai otsaan ilmestynyttä hormooninäppylää. Mitä CC-voide ei peitä, niin näkykööt. Kesällä etenkin pidän pisamatkin mielelläni näkyvillä ja monesti ruskettuneella iholla kuljenkin ihan ilman meikkivoiteita.

IMG_20180903_153513_528.jpg

Lumenen aurinkopuuteri ja poskipuna

Kesällä käytän pääasiassa vain aurinkopuuteria, syksyllä ja keväällä lisäksi poskipunaa ja talven kalpealle iholle pelkästään poskipunaa.

IMG_20180903_153630_224.jpg

SILMIIN

Lumenen kulmakynä

Kulmat värjään ja nypin itse tasaisin väliajoin. Monesti laitan kuitenkin myös kulmakynää kulmiin täyttämään mahdolliset aukot. Nimittäin saatan stressaantuneena nyhtää kulmiani. Laitetut kulmat korostavat silmiä ja tuovat kasvoihin ryhtiä.

IMG_20180903_153334_348.jpg

Maybellinen The Nudes-luomiväripaletti

Pehmeitä ruskean, kullan ja nuden sävyjä, jotka korostavat vihreitä silmiäni. Luomiväriä en käytä päivittäin. Mutta pehmeät sävyt käyvät kyllä hyvin ihan arjessakin.

IMG_20180903_153102_721.jpg

Maybellinen ripsiväri

Tämä on ollut mulla jo vuosia melkeinpä päivittäisessä käytössä. Olen välillä kokeillut muitakin, mutta aina palaan tähän. Tällä kun ripset saa sopivasti lisää tuuheutta ja pituutta. Ja tämä lähtee pesussakin helposti pois. Ennen ripsarin laittoa taivutan ripset.

IMG_20180903_153553_695.jpg

Rajauskynät

Kääk, toinen violetti ja keltainen rajauskynäni jäi kuvasta uupumaan, mutta niitä käytän harvemmin. Mylskin kullan hohtoinen Color jumbo on vähemmän käytössä. Pääasiassa mustalla rajaan, mutta joskus violetti on kivaa vaihtelua.

IMG_20180903_152937_044

Lumenen Instant Illuminizer

Valopisarat, jotka yläkuvassa näkyvät, ovat vaihtelevasti käytössä. Korostan sillä toisinaan poskipäitä ja kulmaluita!

HUULIIN

Huulirasvaa

Joko ihan Bepanthenia tai Hurraw! merkkistä tuoksutonta rasvaa. Olen varmaan vähän huulirasva addikti. Kuinka moni teistä kuljetti ylä-asteella vaseliinipurkkia mukanaan? Meidän luokassa varmaan jokaiselta tytöltä löyti moinen kassistaan.

Huulipuna/huulikiilto

Jos laitan huulipunaa, on se Nyxin! Kuten myös rajauskin. Minulla on melkoisen nude huultenrajauskynä, joka käy jokaisen punani kanssa. Lisäksi laukustani löytyy Lumenen huulikiilto ja yksi Acon aurinkosuojan sisältävä huulikiilto. Niitä saatan sipaista silloin tällöin huuliini, mutta niiden koostumukset ei ole niin miellyttäviä.

IMG_20180903_153020_632

 

KYNNET

Essie – Buy me a cameo kynsilakka*

Kynsissä minulla on usein lakkaa. Kun kynnet on kauniit, on laitettu olo ilman meikkiäkin! Pääasiassa käytän Essien ja Lumenen lakkoja. Mutta löytyy minulta pari Yves Rocherinkin lakkaa, ne eivät ole kuvissa mukana.

IMG_20180903_162047_012IMG_20180903_161932_030

Millaisia ovat sinun meikkirutiinisi?

8 thoughts on “Meikkirutiinini.

  1. Tämä oli kiva! Tosi nätti ja luonnollinen tuo sun arkimeikki 🙂 Nyxin punat on ihsn parhaita!

    Katsotaan, millon ehtisin kuvaamaan oman arkimeikin 😀 Tuotteet kuvasin jo viikonloppuna, mutta omasta naamasta en vielä saanut kuvaa.

    Liked by 1 person

    1. Kiitos! 😊 Nyxin punat on! Ne kestää hyvin. Ja niihin ei oo lisätty hirveitä hajuja tai makuja. En pysty käyttämään sellasia missä on joku lisä. Byäk. 😅

      Ja sit sitä täytyy kuva ottaa sillon kun on kiva asu ja hyvän tukan-päivä, sen kivan meikin lisäksi. 😄

      Like

    1. Mä olen käyttänyt taivuttajaa jo vuosia. Enkä enää varmaan osais olla ilman. Mut onneks meiän tytöt on periny isänsä ripset ja ne kaartuu niiiin upeesti ihan ilman taivutuksia, että ne ei tuu moista välinettä tarvitsemaan.

      Luomivärillä saa kivan helposti piristystä päivään. 😊

      Like

  2. Miulla on aivan tajuton määrä meikkejä! Osittain siitä syystä, että olen pitkään tilannut Betteboxia, jossa satunnaisesti tulee myös meikkituotteita. Miun arkimeikki on täysin nude. Jos jotain laitan, niin nenänvarressa olevan punaisen arven kohdalle Rimmelin peitepuikkoa. 😀 Huulirasvaa talvisin jos muistan. Mikä tahansa huulirasva käy, mikä on sillä hetkellä käden ulottuvilla.

    Liked by 1 person

Leave a comment