OH DEER! Halloween!

Ilman lapsia tulisi tuskin halloweenia pahemmin vietettyä. Ellei joku ystävä pistäisi juhlia pystyyn. Äitini vietti aikoinaan nelikymppisiään halloween teemalla ja ne oli hyvät bileet! Lasten kanssa tulee ripustettua valoja, tehtyä kurpitsoista lyhtyjä ja mahdollisesti hankittua syötävääkin halloween teemalla. Ja tänä vuonna innostuimme siskoni kanssa jopa meikkaamaan itsemme halloweenin kunniaksi! Näyttävä meikki oli yllättävän helppo tehdä!

IMG_20181103_135822_489.jpg

Minä tykkään moisista jutuista. Vappuna laitan ilmapalloja ja serpentiiniä. Pääsiäisenä mahdollisesti muutaman tipun ja suklaamunia. Jouluna otan eniten koristelusta ilon irti. Rakastan tonttuja ja jouluvalojen, sekä muiden koristeiden luomaa lämpimän kotoista tunnelmaa. Sormeni ayyhyävät jo jouluvalmisteluista. Iso osa lahjoista on hankittu. Ennen kuin kotonamme kuitenkaan tapahtuu “tontturäjähdys”, nautitaan vielä halloween koristeista.

IMG_20181027_182752_185

Aikaisempina vuosina olen nakittanut äitini kaivertamaan lapsille kurpitsat. Tänä vuonna ryhdyin hommaan anoppini kanssa, ja hyväthän mekin aikaiseksi saimme. Minä tein positiivarin, anoppi vampyyrin. 😄

3 thoughts on “OH DEER! Halloween!

 1. Kun lapset oli pieniä, koristelin kaikki juhlat perinpohjin, paitsi Halloweenia. Sitä ei kukaan juhlinut silloin, alkoi vasta rantautua kunnolla. Jotain pientä oli ja tietysti ne ”poikkeus”-äidit, jotka jo silloin viettivät nekin juhlat. Meillä ei kuitenkaan ollut koskaan mitään.

  Kun lapset sitten yksitellen muuttivat pois, väheni minulta koristelu sitä mukaan…vappuna ei enää mitään koristeita. Munkit ja tippaleivät paistan kyllä itse. Pääsiäisenä kaksi rautatipua ( jotka joskus ostin Amsterdamista)koristaa ruokapöytää, ei muuta.
  Jouluna on pelkästään joulukuusi, ei yhtään mitään muuta. Kynttilöitä vain polttelen lisäksi sekä ulkona, että sisällä…Kuusenkin meinasin viime jouluna jättää pois, mut sit mietin, että mihinkä laitan lahjat, jos ei kuusen alle 😀

  Kiva bambi-meikki!

  https://www.lily.fi/blogit/yhta-sirkusta

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s