Otsis!

Otsatukka teki paluun! 😍 Olen saanut siitä jo niin paljon kivoja kommentteja, ja kiitän vielä kerran niistä kaikista! ❤

IMG_20190808_140654_984

En ole värjännyt hiuksiani maaliskuun jälkeen. Alkuvuonna vaalensin hiuksissa ollutta violettia värinpoistolla, sekä vaalennusvoiteella, minkä jälkeen värjäsin hiukset tumman vaalealla värillä pari kertaa. Tuolloin latvoihin jäi melko vahvasti punaisen pigmentti, mikä kuitenkin näytti lähinnä liukuvärjäykseltä. Koska tyven väri oli lähellä omaa väriäni, päätin olla värjäämättä hiuksia koko kesänä. Olen antanut auringon haalistaa latvojen väriä, mutta se ei ihan hirveästi ole mitään tehnyt. Sen sijaan kaikkialla hehkutettu Fudge Blonde-shampoo pääsi itsellänikin käyttöön (violetti taittaa keltaisen lisäksi myös punaista) ja se toden totta toimii!

Edelleen latva on tummempi ja punertavampi, mutta niin, että sen kestää. Ajatuksissa olisi käydä jossain kohtaa vaalentamassa latvat taas samalla tavalla, kuin ne oli vuosi sitten, ennen hiusten lyhyeksi leikkaamista. Tällä kertaa sillä erotuksella, että tyvi olisi ihan omaa väriä, kun ennen värjäsin sitä hiukan tummemmaksi.

20190730_162622

Tällaiset hiukset minulla oli viime keväänä. Jestas, kun tukka oli mahtava! Saa nähdä kasvatanko nämä taas oikein pitkiksi vai en. Nimittäin tykkään hiuksistani tällä hetkellä hirmuisesti! Ne saa jo nutturalle ja kivalle kiharalle. Olo on taas kotoisa tämän pituisten hiusten kanssa. 😊

2 thoughts on “Otsis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s