12 kesäkysymystä.

Bongasin tämän kesäkyselyn Minnean muruja-blogista ja päätin tarttua tähän itsekin! Itseasiassa kuten Minneakin, niin olen minäkin tainnut tehdä tämän aiemminkin. Ei anneta sen kuitenkaan haitata!

1. Mekko vai shortsit?
Shortsit. Käytän minä mekkojakin, mutta paremmin viihdyn shortseissa. Silloin voi tehdä vapaasti vaikka kärrynpyöriä!

2. Myöhään nukkuminen vai aikaiset kesäaamut?
Myöhään nukkuminen. Illalla valvotaan ja sitten nukutaan pitkään. Tosin nykyään pitkään nukkuminen ei tarkoita enää kello yhtätoista, kuten nuorena.

3. Ravintola vai piknik?
Piknik hyvällä porukalla!

4. Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku?
Joka kesä tulee syötyä perinteistä mansikkakakkua, mutta haluaisin saada kyllä edes kerran tämän kesän aikana Pavlovaa tai Britakakkuakin.

5. Päivä rannalla vai huvipuistossa? Rannalla. Lämpötilan tosin pitäisi pysyä siedettävänä, jotta siellä voisi koko päivän olla.

6. Matkailu kotimaassa vai ulkomailla?
Kotimaassa. Nautitaan Suomesta silloin kun se on parhaimmillaan.

7. Trampoliini vai löhötuoli?
Valitsen löhötuolin. Voin minä käydä trampoliinillakin, mutta ennemmin löhöän. Itseasiassa tramppa on myös hyvä löhöilypaikka!

8. Kirja vai sarja?
Kirja. Saa olla todella hyvästä sarjasta kyse, että valitsen sen ennen kirjaa.

9. Sandaalit vai tennarit?
Tennarit. Kunnon sandaaleja en ole omistanut vuosikausiin.

10. Pionit vai lupiinit?
Pionit ovat ihania, mutta tykkään lupiineistakin. Tykkään kun ne värittävät ojanpientareita. Joten en nyt kyllä osaa sanoa, että kumpi.

11. Festarit vai kotibileet?
Kotibileet! Oi kun pääsisikin kunnollisiin vanhan ajan kotibileisiin.

12. Hehkuva kesäinen meikki, vai ilman meikkiä?
Kesällä tulee mentyä paljon ilman meikkiä. Päivettynyt iho ei paljoa kaipaa ja yleisin meikkini onkin sipaisu aurinkopuuteria ja ripsaria. Jos oikein hurjaksi ryhdyn niin sitten laitan CC-voidetta ja vähän luomiväriäkin.

IMG_20200615_101721_589

8 thoughts on “12 kesäkysymystä.

  1. Minä rakastan lupiineja – vaikka tiedän että vieraskasvien “tuhoaminen” on tärkeää, niin omassa puutarhassa “piilossa” minulla on silti puhtaan valkoisia lupiineja (Toki en anna sen siementää), joista en raaski luopua millään.

    Liked by 1 person

  2. Osaan olisin vastannut samoin, osaan eritavalla. Lupiinit on ihania! Annan kasvaa pihalla tietyn verran. Kukat katkon pois ennen siemeniä. Kerään myös maljakoihin. Lupiinit vain kuuluu kesään piste

    Liked by 1 person

Leave a comment