Maaliskuu tähän asti.

Tämä kuukausi on toistaiseksi sisältänyt:

 • Kymmenittäin muuttolaatikoita, täytettyinä ja tyhjinä. Pitkin nurkkia siellä ja täällä.
 • Ihanaa auringonpaistetta ja sen tuomaa lisäenergiaa. Samalla tosin näkyvät paremmin myös pölyt pinnoilla ja sormenjäljet ikkunoissa. Ne eivät kuitenkaan haittaa mittään! Pääasia, että aurinko paistaa.
 • Stressiä pakkaamisesta, stressiä asunnosta, stressiä stressiä stressiäää. Olen tosin jo hiljalleen tottunut edellä mainittujen aiheuttamaan stressiin niin, että se on alkanut muuttua yleistilaksi, ja alan olla yksi “kyllä tää tästä kato”-tyyppi. Ainakin aina välillä.
 • Keveyttä keväästä ja siitä, että talo saatiin vihdoin myytyä. Välillä on tuntunut ihan siltä, kuin raskas taakka olisi nostettu harteilta. En enää elä sitkun-elämää, vaan ihan just kohta-elämää!
 • Ilohepuleita sen tajuamisesta, että minusta ihan oikeasti tulee tänä vuonna naantalilainen. Pääsen läheisteni lähelle ja meren lähelle jajaja! Ihanaa!
 • Vuokra-asuntojen jatkuvaa selaamista eri sivuilta, sekä kyselyä sieltä, täältä ja tuolta. Mikä himpuran idea on 1600€ takuuvuokrassa, kysynpä vaan. Ja miksi niin monille lemmikit on ihan eiei? Pienenä vinkkinä voin kertoa, että aika monella on nykypäivänä eläimiä, ja sitten taas ihan jokaisella ei ole heittää tuosta vaan tuhansien eurojen rahoja takataskustaan. Kyseessä kuitenkin on vuokra-asunnot!
 • Ärtymystä siitä, kun jotkut ovat keksineet, että on kannattavampaa vuokrata perhekoteja yrityksille. Tulee niille halvemmaksi majoittaa kasa työntekijöitä vuokra-asuntoon ja maksaa 1800€/kk, kuin laittaa porukka hotelliin. Ja näin häviää meiltä perheellisiltä ne mahdolliset vuokra-asunnot, koska kuka sitä nyt 70 neliöstä suostuu moisia summia maksamaan!
 • Ketutusta siitä, että aina kun on löytynyt hyvä asunto, niin se on mennyt nenän edestä! Olen kiehunut turhautumisesta ja on tehnyt mieli itkeä, kun joka kerta saa vastauksen “varattu jo toisille”. Miten vaikeaa voi kodin saaminen olla!?
 • Satojen Aku Ankka-taskareiden pakkaamista muovilaatikoihin. Silti niitä on yhä hyllyssä, koska muovilaatikot loppuivat kesken. Eehehe. Eivätkä ne muuten edes ole minun taskareitani, eli olisin niiden pakkaamisen kyllä voinut jättää toiselle, niin ei olisi tarvinnut niistä leijuneen pölyn takia pärskiä. 😂
 • Sanomalehtimusteen tahraamia sormia. Osa astioista on jo pakattu ja kasa lehtiä käytetty pakkausmateriaalina. Onneksi tutut ovat niitä meille keränneet.
 • Käsikirjoituksen arvosteltavaksi lähettämistä. Iik! Ja samalla ihanan palautteen saamista, tupla iik! Vitsit kuinka jännittävää olikaan antaa oma tekstinsä toisten käsiin. Ja samalla on ollut ihan mahtavaa saada palautetta ja muokata tekstiä entistä paremmaksi!
 • Koulun hakutehtävän hiomista, ja itseasiassa lopulta toisenkin version tekemistä. Ja lopulta niiden kahden yhdistelemistä hyväksi komboksi. 😂 Kun tuttavapiiristä löytyy ihminen jolle voi laittaa tekstit tarkistettavaksi ja saa palautetta sekä ehdotuksia, on kyllä kiitollinen olo! Lopulta Piiskuri hyväksyi kirjoitukseni ja saatoin huokaista helpotuksesta. Haha! Sitten toivotaan koulun ovien aukeavan kyseisellä tekstillä!
 • 70’s show:n katselua. Frendit on tullut viime aikoina katsottua niiiiin monta kertaa, että nyt tuon toisen sarjan ilmestyttyä Netflixiin, oli aika katsoa sitä. Loistavaa huumoria tässäkin sarjassa.
 • Korona-viruksen aiheuttamaa stressiä. En tahdo sitä perheeseemme, enkä itseasiassa kenellekkään. Sen vaikutukset sekoittavat ihmisten arjen täysin nyt monella osa-alueella poikkeustilan takia. Meidän arki oli jo valmiiksi muuttojuttujen takia hieman sekaisin, joten tämä on lisästressi aikaisemman stressin päälle. Yritän välttää paniikkia, pitää järjen mukana ja toimia ohjeiden mukaan.
 • Kirppispaikan varaamista ja sen siirtämistä tuonnemmaksi. Totesin, ettei ole mitään järkeä minun nähdä hinnoittelun vaivaa ja kuskata tavaroita kirppikselle, jos siellä ei kohta ole ainoatakaan asiakasta. Niinpä pakkasin tavarat laatikoihin ja kirjoitin päälle KIRPPIS, jotta löydän ne sitten tulevaisuudessa helposti varastosta. Onneksi sentään saatoin hinnoitella suurimman osan niistä jo valmiiksi.
 • Nenän vuotamista ja flunssaa perheessä. Sitten tiedon kaivelua, että miten pitää toimia, vaikka kyseessä olisi todennäköisesti ihan tavallinen flunssa. Aiheesta keskustelua tutun kanssa, jonka perheessä myös flunssaa. Onneksi samana päivänä THL antoi ohjeet, että vain vakavista hengitystieinfektion oireista tulee soittaa terveydenhuoltoon. Jos yleistila on hyvä, tulee sairastaa kotona ja välttää lähikontaktia muihin, kunnes oireet ovat hävinneet. Näin olemme tehneet.

Paljon on kaikenlaista, mutta yritän pitää mielen positiivisena.
Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

IMG_20200306_144941_056

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s